Ugrás a tartalomra

A tervezett nyolc döntő helyett hetet rendeznek a pjongcsangi téli olimpia mai napján

2018.02.12
15:35
2018.02.12
18:20
Forrás
Pannon RTV
A női óriás-műlesiklás döntőjét, amelyben Magyarországot Hozmann Szonja és Maróty Mariann, Szerbiát pedig Nevena Ignjatović képviselte volna, a viharos időjárás miatt csütörtökre halasztották.

A műkorcsolya csapatversenyt Kanada nyerte, az orosz csapat és az Egyesült Államok előtt.

A hódeszka női slopestyle számában címvédés történt, miután az amerikai Jamie Anderson nem egész hét pont előnnyel végzett kanadai riválisa előtt.

Az első pjongcsangi duplázó a német sílövő, Laura Dahlmeier, miután a tegnapi sprint után megnyerte a mai, 10 kilométeres üldözéses versenyt is. A férfiak 12,5 kilométeres üldözéses számában a nagy esélyes francia, Martin Fourcade diadalmaskodott, a sprintversenyben győztes német Arnd Pfeiffer ebben a számban a 8. helyen végzett.

A gyorskorcsolyázónők 1500 méteres számában a holland Ireen Wüst pályafutása ötödik olimpiai bajnoki címét nyerte, férfi buckasíben a kanadai Mikael Kingsbury diadalmaskodott, a női síugrók viadalát pedig a norvég Maren Lundby nyerte.

Téli Olimpiai Játékok
Pjongcsang

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.