Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky

A tervezett nyolc döntő helyett hetet rendeznek a pjongcsangi téli olimpia mai napján

2018-02-12
15:35
2018-02-12
18:20
Forrás
Pannon RTV
A női óriás-műlesiklás döntőjét, amelyben Magyarországot Hozmann Szonja és Maróty Mariann, Szerbiát pedig Nevena Ignjatović képviselte volna, a viharos időjárás miatt csütörtökre halasztották.

A műkorcsolya csapatversenyt Kanada nyerte, az orosz csapat és az Egyesült Államok előtt.

A hódeszka női slopestyle számában címvédés történt, miután az amerikai Jamie Anderson nem egész hét pont előnnyel végzett kanadai riválisa előtt.

Az első pjongcsangi duplázó a német sílövő, Laura Dahlmeier, miután a tegnapi sprint után megnyerte a mai, 10 kilométeres üldözéses versenyt is. A férfiak 12,5 kilométeres üldözéses számában a nagy esélyes francia, Martin Fourcade diadalmaskodott, a sprintversenyben győztes német Arnd Pfeiffer ebben a számban a 8. helyen végzett.

A gyorskorcsolyázónők 1500 méteres számában a holland Ireen Wüst pályafutása ötödik olimpiai bajnoki címét nyerte, férfi buckasíben a kanadai Mikael Kingsbury diadalmaskodott, a női síugrók viadalát pedig a norvég Maren Lundby nyerte.

Téli Olimpiai Játékok
Pjongcsang

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.