Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky

A tervezett nyolc döntő helyett hetet rendeznek a pjongcsangi téli olimpia mai napján

2018-02-12
15:35
2018-02-12
18:20
Forrás
Pannon RTV
A női óriás-műlesiklás döntőjét, amelyben Magyarországot Hozmann Szonja és Maróty Mariann, Szerbiát pedig Nevena Ignjatović képviselte volna, a viharos időjárás miatt csütörtökre halasztották.

A műkorcsolya csapatversenyt Kanada nyerte, az orosz csapat és az Egyesült Államok előtt.

A hódeszka női slopestyle számában címvédés történt, miután az amerikai Jamie Anderson nem egész hét pont előnnyel végzett kanadai riválisa előtt.

Az első pjongcsangi duplázó a német sílövő, Laura Dahlmeier, miután a tegnapi sprint után megnyerte a mai, 10 kilométeres üldözéses versenyt is. A férfiak 12,5 kilométeres üldözéses számában a nagy esélyes francia, Martin Fourcade diadalmaskodott, a sprintversenyben győztes német Arnd Pfeiffer ebben a számban a 8. helyen végzett.

A gyorskorcsolyázónők 1500 méteres számában a holland Ireen Wüst pályafutása ötödik olimpiai bajnoki címét nyerte, férfi buckasíben a kanadai Mikael Kingsbury diadalmaskodott, a női síugrók viadalát pedig a norvég Maren Lundby nyerte.

Téli Olimpiai Játékok
Pjongcsang

Most

15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.