Ugrás a tartalomra

A tervezett ütemben halad a Vajdasági Birkózóakadémia építése Magyarkanizsán

2020.08.11
13:06
2020.08.11
15:42
Forrás
Pannon RTV
A munkáltok július végén kezdődtek meg, jelenleg a cölöpözésnél tartanak.

Az akadémia ügyvezetője, Bálint Zoltán elmondta, a munka zökkenőmentesen folyik, naponta 10-12 munkás dolgozik az építkezésen, és várhatóan a tervezett időpontban nyithatja majd meg a kapuit a Birkózóakadémia, azaz 2021 szeptemberében.

Bálint Zoltán, ügyvezető, Vajdasági Birkózóakadémia Alapítvány, Magyarkanizsa: „Most, a hét végén fogják lemérni a próba cölöpöknek a teherbírását, és elképzelhető, hogy a 6,5 méter mély cölöpök helyett esetleg 4,5 vagy 5,5 méteres cölöpök is azt a terhet elbírják, akkor pedig fel fog gyorsulni az építkezés. Mi úgy várjuk, hogy a jövő hét elején kezdődnek a falazási munkálatok, tehát a héten már betonozni fogják az alapokat, úgyhogy bízunk benne, hogy az idő is kedvez majd, és az építkezés abban az ütemben fog haladni, ami elő is van látva.”

Vajdasági Birkózóakadémia
Magyarkanizsa
építés
építkezés
Bálint Zoltán
cölöpözés

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.