Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több mint 4 milliárd dinár támogatás a Zvezdának és Partizannak

2019-10-22
17:02
2019-10-22
17:08
Forrás
Szerbiai RTV
4 milliárd 400 millió dinárral segítette a szerb állam az elmúlt öt évben a Crvena zvezda és a Partizan labdarúgó, illetve kosárlabda csapatait - nyilatkozta ma délután Siniša Mali.

A szerb pénzügyminiszter elmondta, igyekeztek egyenrangúan támogatni a két klub működését. Mali hozzátette, hogy az állam a büdzséből, a minisztériumokon keresztül, illetve indirekt módon a közvállalatok által is finanszírozza a csapatok működését. A pénzügyminiszter újságírói kérdésre azt mondta, arról nincs információja, hogy a kluboknak jelenleg mekkora tartozásai vannak.

Crvena zvezda
Partizan
támogatás
Siniša Mali

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.