Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Tokió 2020 - Elődöntős a Mačković-Vasić páros

2021.07.24
07:32
2021.07.24
07:41
Forrás
Szerbiai RTV
Sikeresen kezdte olimpiai szereplését a szabadkai Mačković Martin. Párjával, Miloš Vasićtyal együtt kvalifikálta magát a kormányos nélküli evezősök páros versenyének elődöntőjébe.

A hajnali futamban csoportjukban a harmadik helyen végeztek a román és a holland csónak után. Az elődöntő kedden lesz. Mačković Martin korábban azt nyilatkozta, hogy az aranyért eveznek, de a bronzzal is elégedettek lennének. Szereplésüket némileg nehezíti, hogy Vasić Tokióba érkezését követően pozitív koronavírus-tesztet produkált. A két hétnyi karantén után azonban gyorsan visszatértek az edzéshez.

Tokió 2020
Mačković Martin
Miloš Vasić

Most

16:40, Frissítve: 16:46

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.

Népszerű