Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

A topolyai TSC-ben tett látogatást Ivan Gudelj

2021.09.15
20:48
2021.09.16
17:21
Forrás
Pannon RTV
Az egykori jugoszláv válogatott, horvát labdarúgó megtekintette az új stadiont és szakmai tapasztalatokat osztott meg a klub edzőivel. Életének főbb mozzanatairól is mesélt.
Pannon RTV/Szalai Adrián

Ivan Gudelj először körbejárta az új stadiont Zsemberi János klubelnök vezetésével, majd megismerkedett a TSC labdarúgóklub edzőivel, akikkel eszmecserét folytatott az edzési módszerekről és trendekről.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója elmondta, mindig hatalmas megtiszteltetés, ha egy ilyen nemzetközileg elismert labdarúgó látogat el hozzájuk. Hasznosnak ítélte meg, hogy a klub edzői egy olyan szakemberrel találkozhattak, akinek edzői tapasztalatai is figyelemre méltóak: „Ő egy olyan személyiség, egy olyan valamikori játékos, aki sok ember számára egy jelkép volt, egy szimbólum, valaki, akire nagyon felnéztek azok alapján, amit képviselt a pályán és mutatott a pályán, valamint a pályán kívül is. Az ő érkezése számunkra nagy dolog, mert érkezett hozzánk még egy olyan ismert valamikori játékos, aki elismeri a munkánkat.”

Pannon RTV/Szalai Adrián

Gudelj 1980 és 1986 között 33 alkalommal szerepelt a jugoszláv válogatottban és három gólt szerzett. Részt vett az 1982-es spanyolországi világbajnokságon és az 1984-es franciaországi Európa-bajnokságon. 2005 és 2013 között a horvát U17-es, 2013 és 2014 között pedig az U19-es válogatott szövetségi kapitánya volt. 2005–ben és 2006-ban a Hajduk Split vezetőedzője volt.

Ivan Gudeljt lenyűgözte az új stadion. Fenomenálisnak és az egyik legmodernebb épületnek nevezte.

„Ami azt illeti, minden modern, a tervek szerint készült, pontosan annyi nézővel, amennyi kell, hogy legyen. Szívélyes, csodásan szép stadion, el vagyok ragadtatva.”

Az egykori jugoszláv válogatott labdarúgó pozitívan értékelte a topolyai klub működését és reméli, hogy a továbbiakban is hasonlóan szép eredményeket tudhatnak majd magukénak.

TSC
Topolya
Ivan Gudelj
labdarúgó

Most

16:19, Frissítve: 16:35

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.