Ugrás a tartalomra

A topolyai TSC vasárnap a Jagodina csapatát fogadja

2018.03.09
15:28
2024.03.19
08:39
Forrás
Pannon RTV
A TSC vasárnap játssza első tavaszi bajnoki mérkőzését a Jagodina csapata ellen hazai pályán. A mérkőzésre a belépés díjtalan, viszont ajándék várja azon szurkolókat, akik jegyet váltanak.

24 ponttal az első szerb liga táblázatának előkelő negyedik helyén várja a tavaszi idény kezdetét a TSC. Az új ambiciózus vezetőedző sikeresnek értékelte a felkészülési idényt. A sajtótájékoztatón elmondta, öt új játékossal erősítették meg a csapatot.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC: „Öt új játékost hoztunk, Babićot a középhátvéd pozícióra, Ponjimićet bal hátvédnek, Stančatićet a szélső posztra, Denkovićet szintén szélső posztra, Galićot támadó pozícióba. Mind az öten komoly konkurenciát jelentenek a csapatban, kiváló játékosállományunk van.”

A TSC ellenfele a táblázat 16. helyén álló Jagodina csapata lesz. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „A Jagodina az alsó házban van, de nincsenek itt könnyű meccsek, mindenkinek oda kell tennie magát, hogy megnyerjük a mérkőzést. A mérkőzéssel kapcsolatban még azt szeretném mondani, hogy ahogy eddig is, ingyenes a belépő, de aki jegyet szeretne váltani, 150 dinár a jegy és az egy szurkolói bögrét fog kapni klubcímerrel és klubfelirattal.”

A mérkőzést vasárnap 14 órától játsszák a topolyai városi stadionban.

Topolya
TSC
labdarúgó
Jagodina

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.
14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.