Ugrás a tartalomra
Nikolics Nemanja
Pannon RTV, Molnár Edvárd

Topolyára látogatott Nikolics Nemanja

2017-12-27
15:06
2017-12-27
18:22
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági születésű játékos az ifjú focistákkal barátkozott, majd pedig a településen épülő labdarúgó akadémiát is megtekintette.

Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára, a Chicago Fire válogatott labdarúgója nemcsak autogramokat osztogatott a topolyai általános iskola tornatermében, hanem a gyerekek kérdéseire is válaszolt, magyarul és szerbül is. Ezután pedig jöhetett a közös fotózkodás is, ami sokak számára örök emlék marad. Bukros József: „Nagyon örülök, hogy találkoztam vele. Örülök, hogy láttam, mert nagyon szeretem a góljait. Nagy élmény, hogy vele találkoztam.”

Onhaus Erik: „Nem nagyon szoktam követni, de láttam az interneten, hogy nagy gólokat szokott rúgni. Én is szeretnék rá hasonlítani, amikor nagy leszek.”

topolya, labdarúgú akadémia

A gyerekekkel való találkozó után Nikolics Nemanja a Topolyán épülő labdarúgó akadémiát is megtekintette. A magyar kormány által támogatott sportkomplexum nagyot lendíthet majd az ifjú délvidéki labdarúgók fejlődésén - véli a vajdasági származású csatár. Nikolics Nemanja, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Remélem, hogy nagyon sok gyereknek fog majd segíteni, akik futballisták akarnak lenni. Amikor kicsi voltam, mindig is álmodoztam, hogy ilyen körülmények legyenek, és hogy ilyen támogatást kapjak, mert egy ilyen helyen a gyerekek mindenféle módon kapnak támogatást a suliban és a fociban is, és megkapják azokat az alapokat, amelyek – ha komolyan gondolják és focisták akarnak lenni – biztosan segíteni fog nekik.”

Topolya, labdarúgó akadémia

A Topolyán épülő labdarúgó akadémia építkezési munkálatai terv szerint haladnak - mondta a klub elnöke. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC, Topolya: „Törekszünk arra, hogy majd mi is különböző fórumokon reklámozzuk klubunkat és azokat a körülményeket, amire a gyerekek majd számíthatnak, hogy ha beköltöznek ide az akadémiára.”

A jövőre elkészülő topolyai labdarúgó akadémián a tervek szerint mintegy 40 gyermek elszállásolására lesz majd lehetőség.

Nikolics Nemanja
Topolya
labdarúgó akadémia

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.