Ugrás a tartalomra

Topolyára látogatott a Szerbiai Labdarúgó Szövetség vezetősége

2018.02.21
15:16
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Slaviša Kokeza, a szövetség elnöke megismerkedett a településen épülő labdarúgó akadémia részleteivel, illetve a klub jövőbeni terveivel.

Kokeza elmondta, Topolyán komoly munka folyik, amelyből többek között a Szerbiai Labdarúgó Szövetség is profitálhat, ennek érdekében pedig a szövetség a lehetőségeitől függően támogatni fogja a projektet. Kokeza bízik benne, hogy az idén augusztusban elkészülő akadémiáról több válogatott szintű játékos is kikerül majd.

Slaviša Kokeza, elnök, Szerbiai Labdarúgó Szövetség: „Lenyűgözőek és kielégítőek azok az információk, amelyeket megtudtam. Az akadémia augusztusig elkészül, és alkalmas lesz a munkára. Sok fiatalt, illetve gyereket fog összegyűjteni Vajdaság területéről, ami nagyon jót tesz az itteni labdarúgás fejlődésének. Úgy vélem, hogy egy ilyen komoly hozzáállással és munkával ebből az akadémiából olyan labdarúgók kerülhetnek ki, akik a szerb válogatott tagjai lehetnek.”

Topolya
TSC
szerbiai
labdarúgó
szövetség
Kokeza

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.