Ugrás a tartalomra
Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Torinóban Vlahović

2022.01.28
16:50
2022.01.28
17:00
Forrás
Twitter, telegraf.rs
Most már hivatalos, a Juventus labdarúgó csapatában folytatja pályafutását Dušan Vlahović.

Megszűntek a hetek óta tartó találgatások, hogy melyik csapatba igazol majd a 21 éves szerb focista. A torinói labdarúgóklub Twitter-bejegyzésben számolt be a hírről. Vlahović négy és fél évre szóló szerződést ír alá, szezononként 7 millió euró értékben. Ezzel az átigazolással a sportoló a valaha volt legdrágábban fizetett szerb futballista lett, a Fiorentina mintegy 75 millió eurót zsebelhet be eddigi gólvágójáért. Ezzel Vlahović megdöntötte Luka Jović rekordját, akiért a Real Madrid 60 millió eurót fizetett.

Dušan Vlahović
Juventus
labdarúgó
Fiorentina
gólvágó

Most

11:14

Továbbra is terjed a koronavírus

Magyarországon az előző héten 4704 új fertőzöttet igazoltak, meghalt 50, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 48 337-re emelkedett.
08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.