Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Tovább épül a TSC Labdarúgó Akadémia

2018.12.24
17:07
2018.12.24
18:50
Forrás
Pannon RTV
Több mint négyezer férőhelyes lelátó, fűthető, modern pálya és egyéb kísérő tartalmak, például szálloda is helyet kap majd a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia központi pályájának a létesítményében.

Amint az időjárási viszonyok lehetővé teszik, elkezdik a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia centerpályájának építését. 

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A régi városi stadion helyén, a leendő fedett medencés wellness központ szomszédságában épül majd a TSC Labdarúgó Akadémia központi pályája Topolyán. Vera Bogojević, építészmérnök, a munkálatok vezetője: „A négyezer férőhelyes tizenhatezer nettó négyzetméter területű stadion építését elkezdjük, amint az időjárás engedi. A szerződést aláírták a Tončev és a Banković építési társaságokkal, akik a munkálatok kivitelezői, és megpróbáljuk majd tartani a határidőt.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Fűthető labdarúgópálya, modern berendezés, megvilágítás, szálloda és egyéb tartalmak is helyt kapnak az új létesítményben. A centerpálya kiépítése több mint tízmillió euró, létrehozását a magyar kormány a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül támogatja.

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Szinkron: Zsemberi János, elnök, TSC: „A labdarúgáson kívül itt lehet szervezni koncerteket is, lehet, más sporteseményeket is megvalósítani, kötődik a medencére, ami szintén most épül, ez tehát tényleg egy igazi szabadidő sportközpont lesz, nem csak egy labdarúgó pálya.”

A TSC Labdarúgó akadémia központi pályájának kiépítési határideje másfél év, a megnyitó 2020 folyamán várható.

Topolya
TSC
labdarúgó akadémia
Zsemberi János

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!