Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Tovább épül a TSC Labdarúgó Akadémia

2018.12.24
17:07
2018.12.24
18:50
Forrás
Pannon RTV
Több mint négyezer férőhelyes lelátó, fűthető, modern pálya és egyéb kísérő tartalmak, például szálloda is helyet kap majd a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia központi pályájának a létesítményében.

Amint az időjárási viszonyok lehetővé teszik, elkezdik a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia centerpályájának építését. 

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A régi városi stadion helyén, a leendő fedett medencés wellness központ szomszédságában épül majd a TSC Labdarúgó Akadémia központi pályája Topolyán. Vera Bogojević, építészmérnök, a munkálatok vezetője: „A négyezer férőhelyes tizenhatezer nettó négyzetméter területű stadion építését elkezdjük, amint az időjárás engedi. A szerződést aláírták a Tončev és a Banković építési társaságokkal, akik a munkálatok kivitelezői, és megpróbáljuk majd tartani a határidőt.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Fűthető labdarúgópálya, modern berendezés, megvilágítás, szálloda és egyéb tartalmak is helyt kapnak az új létesítményben. A centerpálya kiépítése több mint tízmillió euró, létrehozását a magyar kormány a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül támogatja.

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Szinkron: Zsemberi János, elnök, TSC: „A labdarúgáson kívül itt lehet szervezni koncerteket is, lehet, más sporteseményeket is megvalósítani, kötődik a medencére, ami szintén most épül, ez tehát tényleg egy igazi szabadidő sportközpont lesz, nem csak egy labdarúgó pálya.”

A TSC Labdarúgó akadémia központi pályájának kiépítési határideje másfél év, a megnyitó 2020 folyamán várható.

Topolya
TSC
labdarúgó akadémia
Zsemberi János

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű