Ugrás a tartalomra
Spartacus jel

Tovább tart a Spartacus kosárlabdázóinak győzelmi sorozata

2017-11-18
08:22
Forrás
Pannon RTV
Az I. liga 6. fordulójának tegnapi mérkőzésén Nenad Čanak együttese 85:71 arányban felülmúlta az óbánovci Dunav csapatát.

A vendégek az első negyedben tudták csak megszorongatni a hazaiakat, a mérkőzés további részében kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. A Spartacusból hatan is kétszámjegyű eredményt értek el, közöttük a legeredményesebb a 14 pontos Hristov volt, míg a vendégek soraiból Klještan ugyancsak 14 pontig jutott. A Spartacus átvette a vezetést a táblázaton, ám az eddig szintén veretlen Versec egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A dél-bánátiak ma Belgrádban, a Dynamic csapatánál vendégszerepelnek.

Spartacus
kosárlabda
gyözelem

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű