Ugrás a tartalomra
Spartacus jel

Tovább tart a Spartacus kosárlabdázóinak győzelmi sorozata

2017-11-18
08:22
Forrás
Pannon RTV
Az I. liga 6. fordulójának tegnapi mérkőzésén Nenad Čanak együttese 85:71 arányban felülmúlta az óbánovci Dunav csapatát.

A vendégek az első negyedben tudták csak megszorongatni a hazaiakat, a mérkőzés további részében kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. A Spartacusból hatan is kétszámjegyű eredményt értek el, közöttük a legeredményesebb a 14 pontos Hristov volt, míg a vendégek soraiból Klještan ugyancsak 14 pontig jutott. A Spartacus átvette a vezetést a táblázaton, ám az eddig szintén veretlen Versec egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A dél-bánátiak ma Belgrádban, a Dynamic csapatánál vendégszerepelnek.

Spartacus
kosárlabda
gyözelem

Most

09:14, Frissítve: 09:48

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.
07:41, Frissítve: 10:05

Kisebbségi média, mint kulturális örökség

Európa 5 országából érkeztek idén vendégek a kisebbségi és helyi média második európai konferenciájára. A tanácskozás a Heror Media Pont és a Magyar Szó Lapkiadó közös szervezésében valósul meg.
07:34, Frissítve: 08:19

Beszélgetés Ágh Istvánnal

Ágh István magyar költő, író volt a magyarkanizsai könyvtárban megtartott irodalmi est vendége. A megközelítőleg 40 kötetet kiadó íróval Pécsi Györgyi irodalomtörténész és Bicskei Zoltán beszélgetett.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.