Ugrás a tartalomra

Továbbra is csoportelső a szerb labdarúgó-válogatott

2021.10.12
22:52
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott Szerbia labdarúgó-válogatottja Azerbajdzsán csapata ellen a világbajnoki selejtező A-csoportjában, Belgrádban.

Szerbia hazai pályán egyre nagyobb nyomást gyakorolt a vendégcsapat kapuja előtt, és Vlahović góljával a 30. percben megszerezte a vezetést. Az azerieknek a 46. percben sikerült kihasználniuk a szerbek hibáját, és egyenlítettek.

Dušan Vlahović a második félidőben is megállíthatatlannak tűnt. Az 53. percben meg is szerezte az újabb vezetést a szerb csapat számára. A gólszerzők listája Tadićtyal bővült, és a 83. percben ki is alakult a végeredmény. Szerbia 3:1-re verte Azerbajdzsánt.

Szerbia ezzel továbbra is saját kezében tartja a világbajnokságra való kijutás esélyét, és a kvalifikációk utolsó körében a Portugália elleni meccs dönti el, hogy ki végez majd a csoport első, illetve második, pótselejtezőt érő helyén.

Mindeközben a portugálok 5:0-ás meccset játszottak Luxemburggal, és jelenleg csoportmásodikak.

Szerbia
Azerbajdzsán
vb-selejtező
labdarúgás
foci

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.