Ugrás a tartalomra
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/bs

Továbbra is csoportelső a szerb labdarúgó-válogatott

2021.10.12
22:52
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott Szerbia labdarúgó-válogatottja Azerbajdzsán csapata ellen a világbajnoki selejtező A-csoportjában, Belgrádban.

Szerbia hazai pályán egyre nagyobb nyomást gyakorolt a vendégcsapat kapuja előtt, és Vlahović góljával a 30. percben megszerezte a vezetést. Az azerieknek a 46. percben sikerült kihasználniuk a szerbek hibáját, és egyenlítettek.

Dušan Vlahović a második félidőben is megállíthatatlannak tűnt. Az 53. percben meg is szerezte az újabb vezetést a szerb csapat számára. A gólszerzők listája Tadićtyal bővült, és a 83. percben ki is alakult a végeredmény. Szerbia 3:1-re verte Azerbajdzsánt.

Szerbia ezzel továbbra is saját kezében tartja a világbajnokságra való kijutás esélyét, és a kvalifikációk utolsó körében a Portugália elleni meccs dönti el, hogy ki végez majd a csoport első, illetve második, pótselejtezőt érő helyén.

Tanjug/AP Photo/Joao Matos

Mindeközben a portugálok 5:0-ás meccset játszottak Luxemburggal, és jelenleg csoportmásodikak.

Szerbia
Azerbajdzsán
vb-selejtező
labdarúgás
foci

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.