Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Továbbra is Đoković vezeti a világranglistát

2019-07-15
10:11
2019-07-15
10:33
Forrás
MTI
Továbbra is Novak Đoković szerb teniszező vezeti az ATP-világranglistát. A második legjobban helyezett szerb teniszező Györe László, aki három helyet javítva a 32. a legfrisebb világranglistán.

A ma kiadott listán a második a spanyol Rafael Nadal, míg a harmadik pozíciót a svájci Roger Federer tartja. Az első hét játékos mezőnyében egyébként nem történt változás az előző listához képest.

A legjobb magyar teniszező továbbra is Fucsovics Márton, aki két helyet javítva legutóbbi pozícióján a 49. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

tenisz
világranglista
ATP-világranglista
Novak Djokovic

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.