Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Eduardo Munoz Alvarez

Továbbra is Đoković a világelső, de csökkent az előnye

2019-09-09
12:06
Forrás
MTI
A friss US Open győztes Rafael Nadal jelentősen megközelítette az élen álló Novak Đokovićot a teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A szerb játékos címvédőként indult New Yorkban, de vállsérülése miatt fel kellett adnia a nyolcaddöntőjét, így nagyon sok pontot veszített. Ezzel szemben Nadal közel 1300 pontot gyűjtött a sikerével, és a két játékos közötti különbség a két héttel ezelőtti 3740-ről 640 pontra csökkent. Mögöttük továbbra is a svájci Roger Federer a harmadik. A szerbiai teniszezők közül Dušan Lajović maradt a 29., Györe László - egy helyet rontva - jelenleg a 40. A magyar Fucsovics Márton szintén egy helyet csúszott lefelé a listán, és most a 65. helyre sorolták.

tenisz
Novak Đoković
Rafael Nadal

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.