Ugrás a tartalomra

Továbbra is Đoković a világelső, de csökkent az előnye

2019.09.09
12:06
Forrás
MTI
A friss US Open győztes Rafael Nadal jelentősen megközelítette az élen álló Novak Đokovićot a teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A szerb játékos címvédőként indult New Yorkban, de vállsérülése miatt fel kellett adnia a nyolcaddöntőjét, így nagyon sok pontot veszített. Ezzel szemben Nadal közel 1300 pontot gyűjtött a sikerével, és a két játékos közötti különbség a két héttel ezelőtti 3740-ről 640 pontra csökkent. Mögöttük továbbra is a svájci Roger Federer a harmadik. A szerbiai teniszezők közül Dušan Lajović maradt a 29., Györe László - egy helyet rontva - jelenleg a 40. A magyar Fucsovics Márton szintén egy helyet csúszott lefelé a listán, és most a 65. helyre sorolták.

tenisz
Novak Đoković
Rafael Nadal

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.