Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Eduardo Munoz Alvarez

Továbbra is Đoković a világelső, de csökkent az előnye

2019-09-09
12:06
Forrás
MTI
A friss US Open győztes Rafael Nadal jelentősen megközelítette az élen álló Novak Đokovićot a teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A szerb játékos címvédőként indult New Yorkban, de vállsérülése miatt fel kellett adnia a nyolcaddöntőjét, így nagyon sok pontot veszített. Ezzel szemben Nadal közel 1300 pontot gyűjtött a sikerével, és a két játékos közötti különbség a két héttel ezelőtti 3740-ről 640 pontra csökkent. Mögöttük továbbra is a svájci Roger Federer a harmadik. A szerbiai teniszezők közül Dušan Lajović maradt a 29., Györe László - egy helyet rontva - jelenleg a 40. A magyar Fucsovics Márton szintén egy helyet csúszott lefelé a listán, és most a 65. helyre sorolták.

tenisz
Novak Đoković
Rafael Nadal

Most

19:02, Frissítve: 19:10

Sok a migráns a határ menti településeken

Szerbiában nincsenek karanténban a migránsok. Egyre többen torlódnak fel a szerb-magyar határszakaszon, elsősorban Észak-Bácskában. Egyre többször kerülnek egymással is összetűzésbe.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.