Ugrás a tartalomra

Továbbra is veretlen a TSC

2020.08.17
07:22
2020.08.17
17:28
Forrás
Pannon RTV
A negyedik forduló után is veretlen a TSC labdarúgó csapata a Szuperligában. Szabó Zoltán legénysége ezúttal azonban nem tudott nyerni. Palánkán 1:1-es döntetlenre mérkőztek a házigazda Bácskával.

Nem sikerült begyűjtenie harmadik győzelmét a TSC-nek a szerbiai Szuperligában. A topolyai együttes a Bácska vendégeként játszott 1:1-es döntetlent. Szabó Zoltán fiai az első félidő hajrájában jutottak előnyhöz, amikor Tumbasević buktatását követően büntetőt ítélt a játékvezető a mérkőzésen zöld mezben szereplő topolyaiaknak. A tizenegyest Lukić értékesítette.

A házigazdák a második félidő elején azonban egyenlíteni tudtak. A tizenhatosban Žakula ügyesen tartotta meg a labdát, majd pedig higgadtan a kapuba talált.

A folytatásban a TSC játékosainak szerencséjük is volt, hiszen a sérülés miatt kiálló Skopljakot váltó Petrović büntetőt hozott össze, amit azonban Krčmarević nem tudott értékesíteni, Filipović kapus nagyszerűen hárított, így maradt az 1:1-es eredmény.

Szabó Zoltán, a TSC vezetője a meccset követően elmondta: „Nem sikerült meghúzni a harmadik győztes meccset, döntetlent játszottunk Palánkával. Ez szerintem egy megérdemelt eredmény, mert a házigazda kihagyta a tizenegyest is. Voltak helyzeteink, de nem rúgtuk be. Szerintem ez egy reális eredmény, viszont ettől a két pont veszteségtől rosszabb dolog az, hogy két játékosunk lesérült, a Skopljak és a Tumbasević. Úgy látom, hogy hosszabb időre ki fognak dőlni, úgyhogy nehéz mérkőzés volt. Nem voltunk eléggé agresszívak, nem voltunk eléggé koncentráltak, nem voltunk eléggé kemények sem, úgyhogy ha ezeket összeadjuk, akkor nem lehet győzni egy ilyen agresszív házigazda ellen.”

A TSC 4 forduló alatt 8 pontot gyűjtött, ezzel pedig a hetedik helyen áll a táblázaton. A bajnokság következő fordulójában a topolyaiak a Metalac együttesével mérkőznek meg Zentán. Ez az összecsapás pénteken 19 órakor rajtol, várhatóan továbbra is szurkolók nélkül.

TSC
Bácska
Palanka
foci
futball
döntetlen

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.