Ugrás a tartalomra

Továbbra is veretlenek a temerini férfi asztaliteniszezők

2020.06.17
14:11
2020.06.17
18:06
Forrás
Pannon RTV
Tovább folytatta veretlenségi sorozatát a Temerin Asztalitenisz klub felnőtt férfi csapata.

A Pető Zoltán vezette együttes az Első ligában egymást követő 17. mérkőzését is megnyerte, egy győzelemre kerülve attól, hogy veretlenül zárja az idényt.

Rangadóra számított a Temerin csapata a zimonyi ellenféllel szembeni találkozón, ez azonban elmaradt, mivel a vendégek soraiból hiányzott az első számú játékos. Az első egyesben Pető gond nélkül nyert Ötvös ellen, majd hasonlóan tett Kristian Dalea is Nagyidai Zoltán ellen. A harmadik összecsapáson a csapattól az idény végén búcsúzó Vlada Borčić vesztett játszma nélkül múlta felül Zvonimir Britkát és a Temerin ismét vezetett. Ezután Pető szoros mérkőzésen legyőzte Daleát, majd pedig Borčić Ötvöst fektette két vállra és a Temerin egymást követő 17-ik győzelmét jegyezte a ligában.

Pető Zoltán, a Temerin játékosa: „Az egész csapat alig várta a folytatást a vírus után. Nagyon nehéz volt ez a két és fél hónap asztalitenisz nélkül. Alig vártuk a debellácsi és a mai mérkőzést is, ugyanez a helyzet a szombati találkozót is illetően. Mindenki a csapatban nagyon motivált. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a célunk ebben az idényben, hogy veretlenül zárjuk a bajnokságot.”

A Taurunum már a mérkőzés előtt bebiztosította a pótselejtezőbe jutást, így a zimonyi fiúk nyomás nélkül állhattak asztalhoz a liga éllovasa ellen.

Kristian Dalea, a Taurunum játékosa: „Ezért határoztunk úgy, hogy az alapszakasz utolsó két mérkőzésén pihentetjük a legjobb játékosunkat, Fišert. Ez az oka annak, hogy nem a legjobb felállítással játszottunk, és ezért nem lett igazi rangadó ez a mérkőzés. Mindenesetre, igyekeztünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból ezen a találkozón.”

A bajnokság alapszakasza a hétvégén zárul, amikor a Temerin a sereghajtó Vojvodina 2011-et fogadja. A mérkőzést követően megejtik a serlegátadást, valamint a bajnoki cím megünneplését.

Temerin
asztalitenisz

Most

13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű