Ugrás a tartalomra

A TSC 4:0-ra nyert idegenben

2021.10.27
16:29
2021.10.27
18:54
Forrás
Pannon RTV
Könnyed győzelemmel kezdte meg a Szerb Kupában való szereplést a TSC labdarúgócsapata.

A topolyaiak idegenben verték a Zlatibor együttesét 4-0 arányban. A továbbjutást már az első félidőben eldöntötte a TSC, Milićević a 22. percben egy kapáslövésből szerezte meg a vezetést, majd egy perc múlva már 0:2 volt az állás. Petković a Partizan elleni bajnokit követően most a kupában is eredményes volt. A gólszerzés Bocskay Bertalannak is összejött. A topolyaiak fiatal középpályása a 61. percben vette be a Zlatibor kapuját. A 4-0-ás végeredményt Stoiljković állította be a 81. percben. Győzelmével a TSC ott van a legjobb 16 együttes között a Szerb Kupában.

TSC
labdarúgás
Zlatibor
szerb kupa

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.