Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC célja az európai szereplés

2023.02.07
21:24
Forrás
Pannon RTV
Szokatlanul hosszúra sikeredett a téli szünet a hazai labdarúgó Szuperligában.

A katari világbajnokság miatt a téli és a tavaszi idény között közel három hónapos szünet várt a csapatokra. A TSC közvetlenül karácsony előtt kezdte meg a felkészülést, amelynek a fő részét Törökországban bonyolította le. A bajnoki rajt nem éppen az elvárások szerint indult.

TSC
felkészülés
labdarúgás

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.