Ugrás a tartalomra

TSC-Crvena zvezda derbimérkőzés

2021.03.02
14:39
2021.03.02
16:08
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezdával játszik holnap délután a TSC labdarúgócsapata.

Minden bizonnyal a forduló derbimérkőzése várható Zentán, ugyanis a belgrádi piros-fehérek a Szuperligában eddig még senkitől sem kaptak ki, ugyanakkor a topolyaiak is kiváló formában vannak, hiszen a tavaszi szezon kezdete óta gólt sem kaptak ellenfeleiktől. 

Faragó Szilárd, a topolyaiak kapusedzője azt mondta, hogy amint azt a Milan elleni nemzetközi kupa-párharc is bebizonyította, a Crvena zvezdának nem sok gyenge pontja van, de ami van, azt megpróbálják majd kihasználni. 

A TSC-Crvena zvezda mérkőzés holnap 16:05-kor kezdődik Zentán, továbbra is nézők nélkül. 

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Biztos, hogy ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol nem mi leszünk az esélyesek, de természetesen megpróbáljuk a Zvezdának a gyenge pontjait kihasználni. Nincs sok gyenge pontjuk, de azt megpróbáljuk kihasználni. Megpróbálunk maximálisan felkészülni a mérkőzésre és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni, ami tőlünk telik.”

TSC
Crvena zvezda
foci
futball
Zenta
meccs
mérkőzés
derbi

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.