Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC-Crvena zvezda derbimérkőzés

2021.03.02
14:39
2021.03.02
16:08
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezdával játszik holnap délután a TSC labdarúgócsapata.

Minden bizonnyal a forduló derbimérkőzése várható Zentán, ugyanis a belgrádi piros-fehérek a Szuperligában eddig még senkitől sem kaptak ki, ugyanakkor a topolyaiak is kiváló formában vannak, hiszen a tavaszi szezon kezdete óta gólt sem kaptak ellenfeleiktől. 

Faragó Szilárd, a topolyaiak kapusedzője azt mondta, hogy amint azt a Milan elleni nemzetközi kupa-párharc is bebizonyította, a Crvena zvezdának nem sok gyenge pontja van, de ami van, azt megpróbálják majd kihasználni. 

A TSC-Crvena zvezda mérkőzés holnap 16:05-kor kezdődik Zentán, továbbra is nézők nélkül. 

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Biztos, hogy ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol nem mi leszünk az esélyesek, de természetesen megpróbáljuk a Zvezdának a gyenge pontjait kihasználni. Nincs sok gyenge pontjuk, de azt megpróbáljuk kihasználni. Megpróbálunk maximálisan felkészülni a mérkőzésre és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni, ami tőlünk telik.”

TSC
Crvena zvezda
foci
futball
Zenta
meccs
mérkőzés
derbi

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.