Ugrás a tartalomra

TSC-Grafičar 4:2

2022.07.06
17:17
2022.07.06
17:31
Forrás
Pannon RTV
Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.

A Szlovéniában lebonyolított felkészülést követően az Akadémián folytatják a munkát a TSC játékosai. A topolyai együttes a főpróbát a Grafičar ellen bonyolította le, amely a bajnok Crvena zvezda fiókcsapata. A hazai együttes Stanojlović révén a 23. percben szerezte meg a vezetést. Majd bő 10 perccel később Bubanj találatával a vendégek egyenlítettek.

A második félidőben a Grafičar szerezte meg a vezetést, amikor a 65. percben a Dinamo Zagreb és a Crvena zvezda korábbi játékosa, Luis Ibáñez értékesítette a büntetőt. A topolyaiak válasza gyorsan érkezett, mivel 3 perccel később Mirchevski egyenlítette ki az eredményt. Ezután a hazai csapat két ellentámadásból megnyerte a mérkőzést. A csatár Stefan Vukić egy perc alatt kétszer is betalált, így alakult ki a 4:2-es végeredmény.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Szerintem jó csapatunk lesz. Egyes pozíciókra kell még konkurenciát teremteni, hogy azok a játékosok, akikből még több kihozható, mint amit eddig mutattak, hogy az ki legyen hozva és egészséges konkurenciával minden poszton megvalósítható az a cél, amit korábban kitűztünk, az pedig a harmadik hely megszerzése a bajnokságban.

A TSC már a napokban tervezi néhány új játékos leigazolását. A Szuperliga következő idényét szombaton a belgrádi Čukarički vendégeként kezdi meg a topolyai csapat.

TSC
Grafičar
labdarúgás

Most

13:41, Frissítve: 13:59

Ökumenikus imahét Hertelendyfalván

A Krisztus-hívők egységéért tartottak összejövetelt a helyi vallási közösségek tagjai Hertelendyfalván az Imahét keretében. Az evangélikus, katolikus és református egyháztagok együtt énekeltek és imádkoztak.
12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.