Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC holnap a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára

2021.11.27
14:38
2021.11.27
16:57
Forrás
Pannon RTV
Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket.

A TSC labdarúgócsapata holnap 13 órakor a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára a szerb szuperliga 18. fordulójában. A játékosok érdekes és izgalmas mérkőzésre számítanak, amelynek végén amennyiben mindhárom pontot a vendégcsapat szerzi meg, megszakadna a topolyai csapat szeptember óta tartó hosszú nyeretlenségi sorozata.

Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket, de a mérkőzések között túl rövid a szünet, emiatt a klubnak ezt a közeljövőben lesz csak alkalma megtenni.

Spasoje Jelačić, a TSC edzője: "Nem egyszerű olyankor beszélni, amikor egy ilyen rossz sorozatban vagyunk, sok rossz eredménnyel. Ugyanakkor a meccsek nem voltak annyira rosszak, mint ahogyan azt az eredmények mutatják. De nincs semmilyen kibúvó, már most javítanunk kell, a következő meccsen meg kell találnunk a kiutat ebből a válságból. Az egyetlen lehetőség az, hogy többet dolgozunk, és, hogy koncentrálunk a saját munkánkra."

TSC
meccs
kolubara
futball
Szuperliga

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.