Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC holnap a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára

2021.11.27
14:38
2021.11.27
16:57
Forrás
Pannon RTV
Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket.

A TSC labdarúgócsapata holnap 13 órakor a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára a szerb szuperliga 18. fordulójában. A játékosok érdekes és izgalmas mérkőzésre számítanak, amelynek végén amennyiben mindhárom pontot a vendégcsapat szerzi meg, megszakadna a topolyai csapat szeptember óta tartó hosszú nyeretlenségi sorozata.

Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket, de a mérkőzések között túl rövid a szünet, emiatt a klubnak ezt a közeljövőben lesz csak alkalma megtenni.

Spasoje Jelačić, a TSC edzője: "Nem egyszerű olyankor beszélni, amikor egy ilyen rossz sorozatban vagyunk, sok rossz eredménnyel. Ugyanakkor a meccsek nem voltak annyira rosszak, mint ahogyan azt az eredmények mutatják. De nincs semmilyen kibúvó, már most javítanunk kell, a következő meccsen meg kell találnunk a kiutat ebből a válságból. Az egyetlen lehetőség az, hogy többet dolgozunk, és, hogy koncentrálunk a saját munkánkra."

TSC
meccs
kolubara
futball
Szuperliga

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű