Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC holnap a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára

2021.11.27
14:38
2021.11.27
16:57
Forrás
Pannon RTV
Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket.

A TSC labdarúgócsapata holnap 13 órakor a lazarevaci Kolubara csapatának otthonában lép pályára a szerb szuperliga 18. fordulójában. A játékosok érdekes és izgalmas mérkőzésre számítanak, amelynek végén amennyiben mindhárom pontot a vendégcsapat szerzi meg, megszakadna a topolyai csapat szeptember óta tartó hosszú nyeretlenségi sorozata.

Spasoje Jelačić edző azt nyilatkozta, hogy mindenképpen elemezni kell a korábbi meccseket, de a mérkőzések között túl rövid a szünet, emiatt a klubnak ezt a közeljövőben lesz csak alkalma megtenni.

Spasoje Jelačić, a TSC edzője: "Nem egyszerű olyankor beszélni, amikor egy ilyen rossz sorozatban vagyunk, sok rossz eredménnyel. Ugyanakkor a meccsek nem voltak annyira rosszak, mint ahogyan azt az eredmények mutatják. De nincs semmilyen kibúvó, már most javítanunk kell, a következő meccsen meg kell találnunk a kiutat ebből a válságból. Az egyetlen lehetőség az, hogy többet dolgozunk, és, hogy koncentrálunk a saját munkánkra."

TSC
meccs
kolubara
futball
Szuperliga

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.