Ugrás a tartalomra

TSC-IMT meccs 18 órakor

2023.08.25
13:19
2023.08.25
22:07
Forrás
Közlemény
A belgrádi IMT labdarúgóit fogadja szombaton a TSC a Szuperliga 5. fordulójában.

Žarko Lazetić, a topolyaiak vezetőedzője elmondta, a csapat jól felkészült és kielemezték az ellenfelet. Rámutatott, hogy Stojić és Đakovac visszatértek a pályára, így Vulić kivételével teljes a csapat. Lazetić hozzátette, a TSC-t leterhelte a Bragával vívott meccs, de a legjobbat hozták ki magukból és nincs megállás. A topolyai klub jelenleg második a tabellán 10 ponttal, míg az IMT közvetlenül mögötte, a 3. helyen áll 7 ponttal. A TSC-IMT meccs szombaton 18 órakor kezdődik a TSC Arénában. 

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: Ezen a meccsen is szervezettnek és szilárdnak kell lennünk a pálya közepén, hogy irányítsuk a támadóinkat, amiben nagyon jók vagyunk. Ezt rendkívül jól csináltuk az előző két meccsen és hiszem, hogy ez sikerülni fog. Azt mondom, hogy a jó kezdet nem fog elaltatni minket. Ebben - minden bizonnyal - az IMT csapata is a segítségünkre lesz, hiszen nálunk játszanak. Gyakorlatilag a második és a harmadik helyen állnak a tabellán. Tehát nem áll jogunkban egy pillanatra sem kikapcsolódni.” 

Egyébként otthon játszhatja az Európa Liga meccseket a TSC. Az UEFA küldöttsége ellátogatott a TSC Arénába és megállapították, hogy adottak a feltételek ahhoz, hogy Topolyán rendezzék meg a meccseket. Az Európa Liga csoportbeosztása szeptember elsején derül ki, ekkor szervezik meg a sorsolást. 

IMT
labdarúgás
labdarúgó

Most

17:36, Frissítve: 19:25

Advent a faluban

Ünnepi műsorral és kirakodóvásárral várták az Advent a faluban elnevezésű rendezvényre a királyhalmiakat vasárnap délután. Az eseményen zsúfolásig megtelt a kultúrház.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.