Ugrás a tartalomra

A TSC labdarúgó csapata veretlen a másodosztályban

2017.09.10
00:16
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
Újabb győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit a topolyai TSC labdarúgó csapata, miután hazai pályán minimális győzelmet aratott az újvidéki Proleter ellen. A TSC négy forduló után is veretlen.

Győzelmi ambíciókkal lépett pályára a topolyai TSC szombat délután az újvidéki Proleter ellen a szerbiai labdarúgó másodosztály negyedik fordulójában. Az első nagy helyzet azonban a sárga mezes vendégek előtt adódott, gól viszont nem született. Nem úgy a másik oldalon, ahol Ognjan Damnjanović lőtt a hálóba, ezzel pedig már a mérkőzés ötödik percében megszerezte a hazai vezetést. Ezt követően harcias játékot láthatott a topolyai közönség, amelynek az összecsapás 44. percében meg is lett az eredménye, ugyanis a vendégek kapitánya második sárga lapját is begyűjtötte, így idő előtt távozhatott.

A második félidőben végig emberelőnyben futballozó TSC biztonsági játékra rendezkedett be, amely sikeresnek bizonyult, ugyanis a topolyai védelem az előző három fordulóhoz hasonlóan ezúttal sem kapitulált, így 1:0-ás győzelmet ünnepelhettek Topolyán.

Sinkovits Dávid, labdarúgó, TSC: „Jól jött az, hogy rögtön az elején rúgtunk egy gólt, meg a piros lap is, de azt gondolom, hogy a helyzetkihasználás még most sem volt az igazi. Nem is alakítottunk ki sokat, de ezt még gyakorolni kell, és idővel majd jobb lesz.”

A hazaiak edzője elégedett volt csapata teljesítményével. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Gratulálok a játékosaimnak a harciasságukért. Volt több jó periódus is a játék során. Ismét nyertünk, és nem lenne ellenemre, hogy a következő mérkőzéseken is 1:0 legyen, valamint hogy Damnjanović legyen a gólszerző.”

A vendégek mestere szerint játékosai sok hibával játszottak, amit a folytatásban már nem tudtak helyrehozni. Zoran Govedarica, vezetőedző, FK Proleter: „A mérkőzést a harmadik vagy a negyedik percben a játékosaim kardinális hibáinak sorozata döntötte el a védelemben, amelynek a végén a kapusunk azt tette, amit tett. Szabad területet hagytunk a Topolyának, hogy ezt büntesse. Egyszóval gólt ajándékoztunk.”

Négy fordulót követően a TSC 8 ponttal a tabella élbolyában foglal helyet. A topolyaiak a következő fordulóban Novi Pazarban vendégszerepelnek.

TSC
Topolya
Újvidék
Proleter
labdarúgó
foci

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.