Ugrás a tartalomra

A TSC labdarúgócsapata megkezdte a felkészülést az új idényre

2022.06.09
17:49
2022.06.09
17:57
Forrás
Pannon RTV
Az első összejövetelen 20 játékos vett részt, de nem volt köztük újonc, akiknek a szerződtetését a napokban jelentheti be a topolyai klub.

A TSC-t irányító Žarko Lazetić 20 játékosra számíthatott az első edzésen, amelyen a teszteléseken volt a hangsúly. Hivatalosan még nincs új szerzeménye a topolyaiaknak, annyi azonban biztos, hogy Stoiljković, Škuletić, Dolmagić, Varga és Milićević a következő idénytől nem erősítik a csapatot, illetve Bocskay Bertalan kölcsönszerződése lejárt és visszatért a Honvédhoz.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Közel állunk ahhoz, hogy az elkövetkező egy-két napban leszerződtessünk három játékost, majd egy-két nappal később még egyet, s ezzel a 4-5 játékossal ki is alakul a keret, amellyel elindulnánk a magaslati felkészülésre. Ezzel meg is volna az alapkeret, ezután csak az esetleges távozások esetén igazolnánk új játékosokat.”

A topolyai együttes június 19-én indul Szlovéniába, ahol 10 napot tölt. Ott három edzőmérkőzés van tervben. Eddig két ellenfél ismert: a Szarajevó és a ljubljanai Olimpija. A szerbiai labdarúgó Szuperliga új idénye július 8-án rajtol, ahol a TSC terve, hogy az első öt csapat között zárjon és kivívja az európai porondon való szereplés jogát.

TSC
Žarko Lazetić

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.