Ugrás a tartalomra

A TSC a Metalac ellen lép pályára pénteken

2021.11.18
14:17
2022.04.30
12:29
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat mindenképpen győzni szeretne.

A gornji milanovaci Metalac ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC. A topolyaiak egyértelmű célja, hogy megszakítsák az öt meccs óta tartó nyeretlenségi szériájukat a Szuperligában. Ez azonban nem lesz könnyű, ugyanis ellenfelük is győzelmi kényszerben van, hiszen jelenleg a kiesőzónában tanyázik. A TSC és a Metalac mérkőzése pénteken 18 órakor kezdődik Topolyán.

Đuro Zec, játékos, TSC: „Biztosan nehéz mérkőzés vár ránk. Igaz, hogy a Metalac a tabella alsó részén foglal helyet, de véleményem szerint a játékuk alapján a felsőházban lenne a helyük, több megszerzett ponttal. Nagyon nehéz meccs lesz, ezért maximálisan készülünk. Célunk a pozitív eredmény elérése, vagyis a győzelem.”

Metalac
foci
labdarúgás
Szuperliga
TSC

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.