Ugrás a tartalomra

TSC-Partizan: 1-1

2020.02.22
19:27
2020.02.22
19:35
Forrás
Pannon RTV
Megőrizte veretlenségét hazai pályán a TSC labdarúgócsapata.

A topolyai klub a Partizan csapatával mérkőzött meg a szerb labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. A pályán kiegyenlített küzdelem zajlott, az első félidőben csak a hazai pályán játszó TSC-nek volt kaput eltaláló lövése.

Azonban a 41. percben a belgrádi csapat került ziccerbe, de a helyzetet nem sikerült gólra váltani. Az első játékrész gól nélkül zárult. A fordulás után mindkét csapat magasabb sebességre kapcsolt, aminek meg is lett az eredménye.

A belgrádi csapat több helyzetet is kialakított, ám ezek rendre kimaradtak. A TSC tartotta a lépést és Szilágyi meg is szerezte a vezetést a 68. percben a hazai csapat számára. A Partizan tovább rohamozott, eredménytelenül. A 90. percben azonban a vendégek tizenegyeshez jutottak, amit értékesítettek is. Újabb gól nem született, így marad az 1-1-es döntetlen.

A szerb labdarúgó bajnokságban a TSC 38 ponttal az ötödik, a Partizan pedig 48 ponttal a második helyen áll.

TSC
futball
foci
Partizan
labdarúgó bajnokság

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.