Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A TSC a šabaci Mačva vendége lesz szerdán

2020-02-24
14:43
2020-05-04
13:20
Forrás
Pannon RTV
A Szerb Szuperliga 22. fordulójában a 90. percig vezetett a TSC, az utolsó percekben azonban a belgrádi vendégek egy erősen vitatható tizenegyesből lőtt góllal egyenlítettek.

A 23. fordulót szerdán rendezik, a TSC a šabaci Mačva vendége lesz. A Mačva sereghajtó, de változások történtek a csapatban és most jól kezdték a tavaszi idényt, ezért hazai pályán mindent megtesznek majd a győzelemért, de a TSC is a tőle megszokott stílusban szintén győzelemre törekszik majd. Szabó Zoltán, a topolyaiak vezetőedzője elmondta, a keret teljes, felépültek a sérült játékosok: „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A sereghajtó az utolsó két mérkőzésen négy pontot szerzett, szóval jól kezdték ők is a tavaszi idényt. Tényleg egy nagyon jó csapatot rakott össze Aničić kollégám. Mi azért a Partizan elleni mérkőzésen megmutattuk, hogy tudunk játszani, sajnos nem tudtunk nyerni, de a csapatnak van önbizalma, úgyhogy remélem egy jó produkciót fogunk mutatni Šabacon, nyerni megyünk.”

labdarúgás
szuperliga
TSC

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.