Ugrás a tartalomra

A TSC a šabaci Mačva vendége lesz szerdán

2020.02.24
14:43
2020.05.04
13:20
Forrás
Pannon RTV
A Szerb Szuperliga 22. fordulójában a 90. percig vezetett a TSC, az utolsó percekben azonban a belgrádi vendégek egy erősen vitatható tizenegyesből lőtt góllal egyenlítettek.

A 23. fordulót szerdán rendezik, a TSC a šabaci Mačva vendége lesz. A Mačva sereghajtó, de változások történtek a csapatban és most jól kezdték a tavaszi idényt, ezért hazai pályán mindent megtesznek majd a győzelemért, de a TSC is a tőle megszokott stílusban szintén győzelemre törekszik majd. Szabó Zoltán, a topolyaiak vezetőedzője elmondta, a keret teljes, felépültek a sérült játékosok: „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A sereghajtó az utolsó két mérkőzésen négy pontot szerzett, szóval jól kezdték ők is a tavaszi idényt. Tényleg egy nagyon jó csapatot rakott össze Aničić kollégám. Mi azért a Partizan elleni mérkőzésen megmutattuk, hogy tudunk játszani, sajnos nem tudtunk nyerni, de a csapatnak van önbizalma, úgyhogy remélem egy jó produkciót fogunk mutatni Šabacon, nyerni megyünk.”

labdarúgás
szuperliga
TSC

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.