Ugrás a tartalomra

A TSC számára a pontszerzés a cél Belgrádban

2022.03.10
14:57
2022.04.30
12:28
Forrás
Pannon RTV
A Čukarički ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC.

A topolyaiakra nehéz feladat vár, hiszen idegenben lépnek majd pályára a Szuperliga harmadik helyezettje ellen. A topolyaiak azonban legutóbb is borították a papírformát, és Újvidéken tudták legyőzi a szintén favoritnak számító Vojvodinát. A TSC-t irányító Žarko Lazetić bízik benne, hogy ezúttal sem szakad meg a négy bajnoki meccs óta tartó veretlenségi sorozatuk.

„Attól függetlenül, hogy a Čukarički lesz az ellenfelünk, nem fogjuk előre elismerni, hogy jobb tőlünk. Megméretettjük magunkat, és arra számítok, hogy ezen a mérkőzésen megmutatjuk a tudásunkat, és azt is, hogy csapatként milyen erősek vagyunk.”

A Čukarički elleni összecsapás szombaton 19 órakor kezdődik Belgrádban.

labdarúgás
Szuperliga
Žarko Lazetić
TSC

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.