Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A TSC szerdán az ivanjicai Javor csapata ellen játszik Zentán

2018.11.27
12:38
2018.11.27
16:30
Forrás
Pannon RTV
A TSC szerdán játssza a Szerb Első Liga 18. fordulójának elhalasztott mérkőzését az ivanjicai Javor csapata ellen, Zentán. A mérkőzés 13 órakor kezdődik.

A szurkolókat a hidegre való tekintettel ingyen forró teával várják, valamint kedvezményes áron, 150 dinárért a TSC logóval ellátott ülőpárna is vásárolható. A Javor csapata a tabella harmadik helyén áll, 37 ponttal. A TSC a legutóbbi mérkőzésen 5:2-re nyert a Metalac ellen, jelenleg a táblázat negyedik helyén áll, 34 ponttal. Szerdán újabb három pontot szeretnének szerezni - mondta sajtótájékoztatón Faragó Szilárd, a TSC kapusedzője.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Amit az edzéseken csinálunk, az visszaköszön a mérkőzéseken is. De próbáljuk a helyén kezelni a dolgokat és próbálunk a Javor elleni mérkőzésen is maximálisan koncentráltan belemenni, tehát egy csöppnyire sem, hogy elszálljunk magunktól. Maximálisan tiszteljük az ellenfelet és tudjuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Természetesen, mint minden mérkőzésen, itt is a három pont megszerzése a célunk, főleg azért, mert ha most nyernénk, akkor feljönnénk két pontra az első két helyezett csapathoz, ami még egy nagyobb lökést adhatna a továbbiakban.”

TSC
Javor
labdarúgó
Szerb Első Liga

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.