Ugrás a tartalomra

A TSC vereséget szenvedett a Zlatibor csapatától

2018.08.19
08:47
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
A TSC első hazai mérkőzősét játszotta a Szerb Labdarúgó Első Liga idei szezonjában. A topolyai csapat a zentai stadionban mérkőzött meg a čajetinai FK Zlatibor játékosaival.

Az FK Zlatibor 2:1-re verte a topolyai TSC csapatát. Az első félidőben nem született gól, de a 48. percben Aleksa Gujić bevitte a čajetinai csapat első találatát. A szintén fehér mezben játszó Vladimir Ćirović a 77. percben küldte a hálóba a csapat második gólját.

Dalibor Divac, játékos, FK Zlatibor: „Az én csapatom valóban jól játszott, inkább a védekezést alkalmaztuk. Egy nagyon komoly bácskai csapat ellen játszottunk, amely nagyon szervezett, úgy is mint klub, és úgy is mint csapat. Mondhatom, hogy a játék 70 százalékában jól védtük magunkat, időben adtuk azokat a gólokat. Úgy gondolom, hogy minden lehetőséget kihasználtuk, és okosan játszottunk.”

A topolyai kék-fehéreknek a 78. percben sikerült szépíteniük egy góllal, amit Vladimir Silađi lőtt be. Bár a bácskai csapat sok helyzetet kidolgozott, a játékosoknak nem maradt erejük az egyenlítésre. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Az első gólnál a kapusunk hibázott. A második gólnál a védők nem jól helyezkedtek, és engedték, hogy egy játékos befejeljen. De ez benne van a játékban. A játékosok nem koncentráltak eléggé. Ezen kell javítani.”

A topolyai kék-fehéreknek legközelebb 25-én, szombaton drukkolhatunk, amikor az FK Javor-Matis csapatával mérkőznek majd.

TSC
labdarúgó
Zlatibor

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.