Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC vezeti a Szuperligát

2019.07.28
13:00
2019.07.28
19:22
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat 5-1 megverte a lucsani Mladostot.

Fölényes győzelmet aratott a TSC a Mladost elleni mérkőzésen a zentai Városi Stadionban. A szerb Szuperliga 2. fordulójában a topolyai csapat 5:1-re verte meg a lučani együttest, így hat ponttal az első helyen áll a bajnokságban.

Pannon RTV

A topolyai csapat első gólját a meccs nyolcadik percében Nenad Lukić szerezte meg, majd ezt követően a 16. percben Goran Antonić lőtt sikeresen kapura. Az első félidő háromperces hosszabbításában a TSC újabb gólt szerzett, amelyet Vladimir Silađi lőtt be az ellenfél kapujába. Így a hazaiak 3:0-s állás mellett mehettek pihenőre. A második félidő elején a Mladost együttesének továbbra sem sikerült szépítenie. A TSC negyedik gólját Janko Tumbasević küldte a hálóba. A vendégcsapat próbált szépíteni, és a 73. percben Eliomar Correia Silva talált kapuba. A gólzápornak még mindig nem lett vége, a második félidő végén pályára került Sinkovits Dávid megszerezte az ötödik találatot. A mérkőzés a TSC elsöprő, 5:1-es győzelmével zárult.

Stanić Goran, vezetőedző, Mladost Lučani, Lučan: „Mi már végül is tudtuk az első forduló után, hogy ma milyen ellenfél vár bennünket, és úgy gondolom, hogy az egész felkészülésünk és játékunk már a 7-8. percben megbukott.”

Pannon RTV

Sinkovits Dávid, a TSC játékosa a meccs utolsó perceiben került pályára, és nagyszerűen debütált a Szerb Szuperliga második fordulójában. „Ez a gól most - azt gondolom, hogy - egy nagy pozitívumot adott nekem, és remélem, a továbbiakban is gólokat fogok lőni, azt gondolom, hogy ez nem is annyira fontos számomra, csak azt akarom, hogy a csapat nyerjen, és hogy minél jobb eredményt érjünk el.”

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője elmondta, nagyon elégedett a csapattal, és ha így folytatják, stabil szuperligás csapat lehetnek. „Nagyon szép győzelem egy jó Mladost Lučani ellen. Sikerült nyernünk 5:1-re, a nyolcadik percben az a tizenegyes piros lappal megkönnyebbítette a dolgunkat, azután már sokkal könnyebb volt, látszott, hogy a Mladost már nem tud velünk, mikor játékoselőnyben vagyunk.”

Pannon RTV

A szerb Szuperliga 2. fordulóját követően a TSC az első, a Mladost Lučani pedig a nyolcadik helyén áll. A hazaiak legközelebb szombaton mérkőznek meg a szabadkai Spartacus ellen.

TSC
TSC Topolya
foci
labdarúgás
szuperliga
Mladost
bajnokság
gól
mérkőzés
meccs

Most

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.