Ugrás a tartalomra

TSC-Voždovac 1:1

2022.05.02
09:43
2022.05.02
16:01
Forrás
Pannon RTV
1:1-es döntetlent játszott a szerb labdarúgó Szuperliga 34. fordulójában a topolyai TSC a belgrádi Voždovaccal.

A topolyaiak a 70. percben szereztek vezetést, de a vendégek a hajrában egyenlítettek, így a tabellán jelentős változás nem történt. Továbbra is négy csapat küzd a negyedik pozícióért, amely európai kupaselejtezőben való indulást jelenthet. A Szuperligából még három forduló maradt hátra.

Az első félidőben 67 százalékban a TSC birtokolta a labdát, de a fölényt nem tudta gólra váltani a Voždovac ellen. A második játékrészben viszont megtört a jég, a 70. percben Stefan Vukić góljával megszerezte a vezetést a topolyai csapat. A vendégek azonban nagyot küzdöttek a hajrában és a 83. percben kiegyenlítettek Miloš Pantović találatával. Így a forduló egyik derbi mérkőzésén 1:1-es döntetlen született.

Bocskay Bertalan, játékos TSC: „A második félidőre jól jöttünk ki, és lőttünk egy gólt. Aztán ki kellett volna védekeznünk ezt az előnyt, de ez nem sikerült. Kaptunk egy oldalsó beadásból egy gólt. Nyilván valamennyire csalódottak vagyunk, de fel kell emelnünk a fejünket, hiszen van még pár meccs hátra és odaérhetünk a negyedik helyre.”

A fővárosi Voždovac csapata ezzel az eredménnyel továbbra is a tabella negyedik helyén áll 48 ponttal.

Linta Aleksandar, vezetőedző, Voždovac: „Elégedett vagyok azzal, amilyen energiával játszottunk, ahogy a meccs egyes részeiben teljesítettünk és végül elégedett vagyok az eredménnyel is. Továbbra is a negyedik helyen állunk, még mindig játékban vagyunk.”

A TSC a táblázatban a hatodik 45 ponttal. A topolyai csapatnak fontos lett volna a győzelem, hiszen a 3 pont megszerzésével a negyedik helyre kerültek volna, ami a csapat célkitűzése.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Én úgy látom, hogy meg tudtuk volna szerezni mind a három pontot, amelyek nagyon fontosak lettek volna számunkra. Örülünk az egy pontnak is, de a pályán látottak alapján én azt mondom, hogy sokkal hamarabb be tudtuk volna lőni azt a gólt, amellyel vezetést kellett volna szereznünk, már akár a mérkőzés 15. percében is azt mondom, hogy le tudtuk volna zárni a mérkőzést, sajnos ez elhúzódott és a végén 1:1-et játszottunk, megyünk tovább következő pénteken ugyanitt még egy bajnoki mérkőzés vár ránk.”

A topolyaiak a következő fordulóban ismét a TSC Arénában lépnek majd pályára a kruševaci Napredak ellen.

TSC
FK TSC
Voždovac
FK Voždovac

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű