Ugrás a tartalomra

Tumbaković a szerb válogatott szövetségi kapitánya

2019.07.01
15:32
2024.03.19
08:47
Forrás
novosti, NSO
Ljubiša Tumbakovićot nevezték ki a szerb labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának - erősítette meg a hírt a Szerb Labdarúgó Szövetség Végrehajtó Bizottsága. A szakember Mladen Krstajićot váltja.

Miután a szerb csapat megalázó 5:0-ás vereséget szenvedett Ukrajnától, hiába nyert hazai pályán 4:1-re Litvánia ellen, ez a botlás nyilván végzetes volt Krstajić számára.

Tumbaković korábban a Partizan edzőjeként hat bajnoki címet szerzett. Legutóbb a montenegrói válogatott szakvezetője volt, de amikor a Koszovó elleni mérkőzés előtt jelezte, nem kíván leülni a kispadra egy el nem ismert állam együttese ellen, a montenegrói szövetség azonnal menesztette.

Szerbia négy ponttal a harmadik helyen áll az Eb-selejtező B-csoportjában, és ugyanennyi pontja van az egy meccsel többet játszó Luxemburgnak is. A csoport első helyén Ukrajna áll tíz ponttal, a portugálok két mérkőzésen csak két pontot gyűjtöttek, míg a sereghajtó Litvánia eddig egy pontot szerzett.

Ljubisa Tumbakovic
labdarúgó
válogatott
szövetségi kapitány

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.