Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Barrington Coombs

Tüntetnek a szurkolók - elhalasztották az angol rangadót

2021.05.02
21:12
2021.05.02
21:36
Forrás
Nemzeti Sport
Többek közt az Európai Szuperliga-terv miatt háborodtak fel.

Tüntető szurkolók miatt elhalasztották az angol élvonalbeli bajnokság rangadóját. A 34. fordulóban a Manchester United a Liverpoolt fogadta volna, de a tulajdonosi kör ellen demonstrálók akciója után azt a döntést hozták, hogy ma nem rendezik meg a találkozót. A Manchester United drukkerei szerveztek tüntetést a mérkőzés előtt, elzárták az Old Traffordhoz vezető utakat, és elfoglalták a létesítményt is.

A szurkolók az Európai Szuperligához való csatlakozás, és egyben a tulajdonosi kör jelenlegi stratégiája miatt háborodtak fel. Többek között azt szeretnék, ha a klub támogatná a kormány javaslatát a szurkolók érdekeit szem előtt tartó labdarúgásról, valamint azt is, ha olyan független vezetőket neveznének ki, akiknek a csapat érdekeinek a védelme az első, és nem kizárólag a nyereségre összpontosítanak.

labdarúgás
angol bajnokság
tüntetés

Most

07:52, Frissítve: 10:36

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.