Ugrás a tartalomra

Túraautó-világkupa: Nyilvánosságra hozták a 2020-as versenynaptárt

2020.05.29
10:03
2020.05.29
10:12
Forrás
nemzetisport.hu, index.hu
A tervek szerint október 17–18-án a Hungaroringre látogat a mezőny.

Hat helyszínen 16 versenyfutamot tartanak meg a túraautó-világkupában, és a csütörtökön nyilvánosságra hozott 2020-as versenynaptárból az is kiderül, hogy csak Európában zajlanak majd versenyek. Új helyszínként lép be az olaszországi Adria versenypálya. A szervezők a járványügyi helyzet miatt döntöttek úgy, hogy törlik az ázsiai helyszíneket a 2020-as naptárból, és csak Európában, ott is a lehető legkompaktabb módon tartják meg a szezont.

A WTCR főnöke, Francois Ribeiro kiemelte, hogy természetesen figyelemmel követik az egyes országokban a járványhelyzet alakulását, de remélik, hogy nem kell újabb naptármódosítással élni majd az ősszel.

túraautó
világkupa
versenynaptár

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.