Ugrás a tartalomra
pixabay/urv

Túraautó-világkupa: Nyilvánosságra hozták a 2020-as versenynaptárt

2020.05.29
10:03
2020.05.29
10:12
Forrás
nemzetisport.hu, index.hu
A tervek szerint október 17–18-án a Hungaroringre látogat a mezőny.

Hat helyszínen 16 versenyfutamot tartanak meg a túraautó-világkupában, és a csütörtökön nyilvánosságra hozott 2020-as versenynaptárból az is kiderül, hogy csak Európában zajlanak majd versenyek. Új helyszínként lép be az olaszországi Adria versenypálya. A szervezők a járványügyi helyzet miatt döntöttek úgy, hogy törlik az ázsiai helyszíneket a 2020-as naptárból, és csak Európában, ott is a lehető legkompaktabb módon tartják meg a szezont.

A WTCR főnöke, Francois Ribeiro kiemelte, hogy természetesen figyelemmel követik az egyes országokban a járványhelyzet alakulását, de remélik, hogy nem kell újabb naptármódosítással élni majd az ősszel.

túraautó
világkupa
versenynaptár

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.