Ugrás a tartalomra
TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Üdvrivalgással fogadták az Európa-bajnok kosaras lányokat Belgrádban

2021.06.28
21:45
2021.06.29
09:26
Forrás
Szerbiai RTV
Több ezren várták Belgrád központjában a szerb női kosárlabda-válogatott tagjait, akik vasárnap megnyerték a spanyol-francia közös rendezésű Európa-bajnokságot, miután a döntőben 63:54-re legyőzték a társházigazda Franciaországot Valenciában.
TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

 Szerbia női kosárlabdázói másodszor szereztek aranyat a kontinensviadalon. 

TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

 A győztes lányokat a szerb elnök is fogadta. Köszönjük nektek, hogy Vidovdanra, Szent Vitus napjára elhoztátok nekünk a trófeát, az egész országot megörvendeztettétek ezzel, büszkék vagyunk rátok - jelentette ki Aleksandar Vučić.

Európa-bajnok
kosárlabda
válogatott
női

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.