Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

UEFA Európa-liga: Kikapott a Spartacus

2018-08-10
07:52
Forrás
Pannon RTV
Az Európa Liga selejtező harmadik fordulójában a szabadkai Spartacus labdarúgói dán Brøndby csapatával mérkőztek meg Belgrádban a Crvena Zvezda stadionjában.

A 30. percig gól nélkül zajlott a mérkőzés, majd Kaiser a dánok játékosa, egy jól kidolgozott támadást követően megszerezte a csapata első találatát. A dánoknak a második félidő második percében sikerült megduplázniuk előnyüket. Ekkor Mukhtar volt eredményes, és beállította a 2:0-ás végeredményt. A visszavágót jövő csütörtökön Dániában a Brøndby stadionjában játsszák.

UEFA Európa-liga
Spartacus

Most

07:24, Frissítve: 07:36

Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet díjait

Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet díjait, a legrangosabb vajdasági magyar művészeti elismeréseket Újvidéken, a Forum székházában. A díjazottak Beszédes István, Gubik Korina és Bela Duranci.
21:46, Frissítve: 07:18

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.