Ugrás a tartalomra

Új autókat kap a TSC Labdarúgó Klub

2019.03.26
11:25
2019.03.28
12:39
Forrás
Pannon RTV
Ünnepélyes keretek között a belgrádi 54. Nemzetközi Autókiállításon átadták annak az autónak a kulcsait, amelyet a TSC Labdarúgó Klub kapott a szintén topolyai X-Tim Logistic cégtől.

A legjobb felszereltségű Isuzu D-Max autómodell kulcsait a márka szerbiai forgalmazója adta át a klub elnökének, Zsemberi Jánosnak a belgrádi Nemzetközi Autókiállításon. Ezzel hivatalossá vált az együttműködés az X-Tim Logistic és a TSC Labdarúgó Klub között.

A TSC Labdarúgó Klub színeiben pompázik az a terepjáró, amelyet az X-Tim Logistic biztosít a topolyai csapat számára. A szponzori és együttműködési szerződést még március elején írta alá a labdarúgó klub illetve az Isuzu járművek forgalmazója és márkaszervize. A belgrádi 54. Nemzetközi Autókiállításon a jármű kulcsának ünnepélyes átadásával csak megerősítették az együttműködést. Az ünnepségen a férfi és női csapat több játékosa is jelen volt.

Saša Tomanović, csapatkapitány, TSC Labdarúgó Klub, Topolya: „Az adomány valóban pompás. Az autók szépek, különösen így a klub színeiben, sokat jelent számunkra, akárcsak a reklámozás, és minden bizonnyal a klubban dolgozó emberek számára is sokat jelent, mivel majd ők fogják használni őket.”

Aleksandar Slijepčević, az Isuzu járművek forgalmazója és márkaszervizének igazgatója szerint szerint a TSC Labdarúgó Klub megérdemli a támogatást: „Cégünk felismerte azt a lelkesedést és energiát, amelyet ez a nagyreményű labdarúgó klub birtokol, és így született meg az elképzelés, hogy nekik adjuk ezt az adományt.”

A klub sikeréhez egy ilyen nagy támogatás sokban hozzájárul - emelte ki Zsemberi János a TSC Labdarúgó Klub elnöke.

Zsemberi János, elnök, TSC Labdarúgó Klub, Topolya: „Egy klub sikere sok kis dologból áll össze. Ez is egy olyan kis dolog, ami hozzá fog járulni ahhoz, hogy a játékosok lássák, hogy mások is elismerik a munkájukat, a tehetségüket. Én úgy gondolom, hogy ezek a kis dolgok, amikor összeadódnak, ebből jön a nagy siker.”

A topolyai TSC Labdarúgó Klub 62 ponttal vezeti a Szerb Első Liga táblázatát.

TSC Topolya
Isuzu
X-Tim Logistic

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.