Ugrás a tartalomra
Facebook

Új edzők a Spartacus élén

2022.09.21
15:56
Forrás
Pannon RTV
Ljubiša Dunđerski lett a szabadkai Spartacus labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
Facebook

A szakembernek egy mély gödörből kell majd kihúznia a csapatot, hiszen sorozatban négy meccsen szenvedtek vereséget a Szuperligában. Munkáját Savo Pavićević segédedző fogja majd támogatni. A Spartacus 11 mérkőzésen mindössze 10 pontot gyűjtött és csak a 13. helyen áll a bajnokságban.

Spartacus

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.