Ugrás a tartalomra

Új edzővel kezdi a tavaszi felkészülést a TSC

2018.01.13
15:31
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgó akadémia a tervek szerint épül és nyárra elkészül - jelentették be a klub sajtótájékoztatóján. A csapat hamarosan egy törökországi edzőtáborban vesz részt.

Eredményes őszi szezont zárt a TSC, ennek ellenére edzőcsere mellett döntött a vezetőség - mondta Palágyi Szabolcs klubelnök: „Hosszútávon gondolkodunk, és egy ambiciózus fiatal edzőt találtunk, akire hosszútávon számítunk. Bízunk benne, hogy eredményes lesz, és annak a periódusnak az alapján, amit ő eddig a labdarúgásban töltött, úgy gondolom, hogy jó döntést hoztunk.”

Az edzői posztot ezentúl Predrag Rogan tölti be, aki Magyarországról érkezett Topolyára: „Szeretem azt mondani, hogy húsz éve vagyok edző. Belgrádban kezdtem a pályafutásom, négy évig voltam a Radnál, onnan Smederevóra kerültem, majd külföldre Kuvaitba, és ismét visszatértem a Radhoz, átvettem négy évre az ottani akadémiát, utána ismét Kuvaitb, majd a Spartacus, a Zemun, a Mačva. Ide Magyarországról érkeztem, pontosabban az Újpesttől.”

A topolyai labdarúgó akadémia hamarosan elkészül - jelentette be Zsemberi János. Nyáron már igénybe is vehetik a fiatal labdarúgók -mondta a TSC főtámogatója, s hozzátette: „Az akadémia úgy épül, ahogy elterveztük, a nyárra meglesz, és egy minőségi javulást fog a munkában jelenteni. Jobb körülmények között tudunk majd dolgozni. Ott is erősítés történt, hoztunk egy új koordinátort az akadémiára Piri Ottó személyében. Majd őt is bemutetjuk, vannak tapasztalatai, ugyanis Magyarországon vezetett egy akadémiát, labdarúgó volt.”

A 27 labdarúgóból álló keret eddig egy fővel bővült, egy hónapig Topolyán folyik majd a felkészülés, majd egy kéthetes törökországi edzőtáborban vesznek részt a játékosok.

Topolya
TSC
labdarúgó akadémia
Zsemberi János

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.

Népszerű