Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Farkas Andor

Új eredményjelzővel gazdagodott a szabadkai Városi Stadion

2019-03-01
12:58
2019-03-01
16:55
Forrás
Pannon RTV
A modern berendezés a Szerbiai Labdarúgó Szövetség adománya. Sorrendben ez már a sokadik fejlesztés az sportobjektumban.

A hozzávetőlegesen 6-szor 4 méteres új eredményjelző táblán, videókat, képeket és a gólszerzők nevét is láthatja majd a közönség. Korábban erre nem volt lehetőség, ugyanis a régi eredményjelzőn, csak a meccs állását és aktuális időt lehetett leolvasni. Az eszköz az Szerbiai Labdarúgó Szövetség ajándéka.

Tamara Dimitrioski, igazgató, Stadion KKV, Szabadka: „A Stadion Közvállalatnak csak az volt a felelőssége, hogy az ehhez szükséges tartozékokat, tartószerkezetet, kábeleket, illetve a különféle eszközöket biztosítsa. Ehhez a pénzeszközöket Szabadka város önkormányzata biztosította.”

A szabadkai Városi Stadionban az elmúlt időszakban több jelentős befektetés történt. Egyebek mellett reflektorokkal, új gyepszőnyeggel és locsolórendszerrel is ellátták az objektumot, de az atlétikai pálya is új borítást kapott.

Nemanja Simović, a szabadkai Városi Tanács ifjúsággal és sporttal megbízott tagja: „Ebben az évben a lelátókat szeretnénk teljesen renoválni, illetve új tartalmakkal szeretnénk bővíteni a stadiont, amely a játékosok étkezését és szállásolását oldaná meg. Ezek és még néhány elem mind szükségesek ahhoz, hogy megfeleljünk az európai standardoknak és nemzetközi mérkőzéseket rendezhessük a stadionunkban.”

Az új eredményjelző első éles bevetése a Čukarički elleni bajnoki mérkőzésen lesz. Az összecsapás szombat délután 3 órakor kezdődik a szabadkai Városi Stadionban.

Szabadka
városi stadion
Spartacus

Most

23:10

Vasárnap elnököt választ Ukrajna

Az ukrán elnökválasztás második fordulójában végleg eldől, marad-e az ország államfője Petro Porosenko, vagy átveszi a helyét Volodimir Zelenszkij, a humorista-színész-producer elnökjelölt.
16:59, Frissítve: 19:13

Szép időnk lesz húsvétkor

Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.