Ugrás a tartalomra

Új kajakokkal hasítják a vizet Magyarkanizsán

2019.08.21
11:28
2019.08.21
17:28
Forrás
Pannon RTV
Öt Kape márkájú kajakkal bővült a magyarkanizsai Testvériség Kajak Klub helyi magánvállalatoknak köszönhetően.

A klub jelenleg mintegy 40 tagot számlál. A folyamatos felkészülések, versenyek miatt van szükség az újabb eszközök beszerzésére.

Csőke Rudolf, elnök, Testvériség Kajak Klub, Magyarkanizsa: „A mai esemény oka a idei év eszközbővítési sikere. Amit egyrészt a hagyományos támogatóinknak, másrészt azoknak a támogatóknak köszönhetünk, akik most alkalmi támogatást adtak. Ennek köszönhetően öt új kajak került beszerzésre, három mini kajak, ami a kölyök korcsoportot fogja szolgálni, illetve két versenykajak, ami már a haladó korcsoport versenyzését, edzését fogja segíteni ezentúl.”

A magyarkanizsai önkormányzat a klub sikereihez éves támogatással, illetve a klub által szervezett rendezvények támogatásával igyekszik hozzájárulni - emelte ki Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Mindig szükség van egy szélesebb összefogásra. A szélesebb összefogás most igaz, hogy materializálódott és most eszközökben látható, de a szélesebb összefogás alatt értem azokat a támogatásokat is, amiket a szülők adnak, amiket a vállalkozók nem pénzben, hanem esetleg utaztatásban, üzemanyagban, ételben adnak.”

A korszerű kajakok megvásárlását a magyarkanizsai Visa-Prom Kft., a Tisacoop, a Hidrofilling Kft., a Milton Kft. és az Agro metal támogatta.

Magyarkanizsa
kajak
Testvériség Kajak Klub
Fejsztámer Róbert
Tisza

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.