Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Új kajakokkal hasítják a vizet Magyarkanizsán

2019-08-21
11:28
2019-08-21
17:28
Forrás
Pannon RTV
Öt Kape márkájú kajakkal bővült a magyarkanizsai Testvériség Kajak Klub helyi magánvállalatoknak köszönhetően.

A klub jelenleg mintegy 40 tagot számlál. A folyamatos felkészülések, versenyek miatt van szükség az újabb eszközök beszerzésére.

Csőke Rudolf, elnök, Testvériség Kajak Klub, Magyarkanizsa: „A mai esemény oka a idei év eszközbővítési sikere. Amit egyrészt a hagyományos támogatóinknak, másrészt azoknak a támogatóknak köszönhetünk, akik most alkalmi támogatást adtak. Ennek köszönhetően öt új kajak került beszerzésre, három mini kajak, ami a kölyök korcsoportot fogja szolgálni, illetve két versenykajak, ami már a haladó korcsoport versenyzését, edzését fogja segíteni ezentúl.”

A magyarkanizsai önkormányzat a klub sikereihez éves támogatással, illetve a klub által szervezett rendezvények támogatásával igyekszik hozzájárulni - emelte ki Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Mindig szükség van egy szélesebb összefogásra. A szélesebb összefogás most igaz, hogy materializálódott és most eszközökben látható, de a szélesebb összefogás alatt értem azokat a támogatásokat is, amiket a szülők adnak, amiket a vállalkozók nem pénzben, hanem esetleg utaztatásban, üzemanyagban, ételben adnak.”

A korszerű kajakok megvásárlását a magyarkanizsai Visa-Prom Kft., a Tisacoop, a Hidrofilling Kft., a Milton Kft. és az Agro metal támogatta.

Magyarkanizsa
kajak
Testvériség Kajak Klub
Fejsztámer Róbert
Tisza

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű