Ugrás a tartalomra

Új vezetőedzője van a szabadkai Spartacus Labdarúgó Klub utánpótlásának

2019.06.04
15:21
Forrás
Pannon RTV
Nebojša Vučković az új vezetőedzője a szabadkai Spartacus Labdarúgó Klub utánpótlásának - jelentették be ma a Városi Stadionban Nikola Simović.

A klub elnöke hangsúlyozta, a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a felnövekvő generáció képzésére. Simović azt is aláhúzta, Nebojša Vučković egy nagy tudású tapasztalt edző, aki hozzájárul majd a klub jövőbeli sikereihez. A Spartacus Labdarúgó Klub továbbá egy megállapodást is aláírt ma a szabadkai Egészségügyi Szakközépiskolával. A jövőben a fizioterápiát tanuló diákok szakmai gyakorlaton vehetnék részt a Spartacus Labdarúgó Klubban.

Spartacus Labdarúgó Klub
Nebojša Vučković
Nikola Simović
vezetőedző

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.