Ugrás a tartalomra

Új világbajnokot ünnepelhet a kerékpársport

2012.09.23
18:22
2017.10.03
09:34
A belga Philippe Gilbert nyerte a holland országúti világbajnokság mezőnyfutamát
A belga Philippe Gilbert nyerte a holland országúti világbajnokság mezőnyfutamát. A belga kerékpáros óriásit hajrázott az utolsó 2 kilométeren, maga mögé utasítva a teljes mezőnyt. A második helyet 4 másodperc hátránnyal a norvég Edvald Boasson Hagen szerezte meg, míg a harmadik helyen a spanyol Alejandro Valverde futott be.   Tony Martin kerékpározta a legjobb időt (2012-09-20 - 11:33)A német Tony Martin nyerte az országúti kerékpáros világbajnokság egyéni időfutamát, és ezzel megvédte a tavalyi címét. A német kerékpáros az amerikai Taylor Phinney-vel vívott nagy csatát a győzelemért, mindössze öt és fél másodperc volt a különbség kettejük közt. A hollandiai világbajnokság mezőnyfutamát vasárnap tartják.
bicikli
kerékpár
Philippe Gilbert

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.