Ugrás a tartalomra

Újabb győzelemre készül a TSC

2019.10.18
19:35
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
Az ivanjicai Javor együttesével találkozik a Szuperliga következő fordulójában a TSC labdarúgó csapata.

A topolyaiak eddig kiváló szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen 11 forduló alatt hétszer nyertek, háromszor mérkőztek döntetlenre és mindössze egyszer kaptak ki. A Javor elleni vendégszereplés nem lesz könnyű, a TSC célja azonban ezúttal is a pozitív eredmény kiharcolása - hangzott el a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Faragó Szilárd kapusedző elmondta, készen állnak a következő megmérettetésre: „Nekik is nagy előnyük, mint nekünk, hogy évek óta együtt van az egész csapat. Ami jellemző rájuk, hogy egy nagyon magas csapatról beszélünk, tehát mindenképpen fel kell ellenük készülnünk a pontrúgásokra. Nem hiszem,hogy annyira gól-gazdag mérkőzés lesz, mint tavaly. Szerintem most kicsit zártabb lesz, de kiélezett küzdelem lesz a legvégsőkig, az biztos.”

Topolya
Javor
Ivanjica
labdarúgás
Szuperliga
TSC

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.