Ugrás a tartalomra

Újabb győzelemre készül a TSC

2019-10-18
19:35
2019-11-27
12:16
Forrás
Pannon RTV
Az ivanjicai Javor együttesével találkozik a Szuperliga következő fordulójában a TSC labdarúgó csapata.

A topolyaiak eddig kiváló szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen 11 forduló alatt hétszer nyertek, háromszor mérkőztek döntetlenre és mindössze egyszer kaptak ki. A Javor elleni vendégszereplés nem lesz könnyű, a TSC célja azonban ezúttal is a pozitív eredmény kiharcolása - hangzott el a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Faragó Szilárd kapusedző elmondta, készen állnak a következő megmérettetésre: „Nekik is nagy előnyük, mint nekünk, hogy évek óta együtt van az egész csapat. Ami jellemző rájuk, hogy egy nagyon magas csapatról beszélünk, tehát mindenképpen fel kell ellenük készülnünk a pontrúgásokra. Nem hiszem,hogy annyira gól-gazdag mérkőzés lesz, mint tavaly. Szerintem most kicsit zártabb lesz, de kiélezett küzdelem lesz a legvégsőkig, az biztos.”

Topolya
Javor
Ivanjica
labdarúgás
Szuperliga
TSC

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.