Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dan Mullan/Pool via AP

Újabb három meccsel folytatódik a foci Eb

2021.06.17
09:48
2021.06.17
10:38
Forrás
hirado.hu
A tizenhatodik foci Eb mai játéknapján ismét 3 mérkőzést követhetnek a labdarúgás szerelmesei.

Ezúttal a B és a C csoport csapatai küzdenek meg egymással. Elsőként Ukrajna válogatottja csap össze Észak-Macedónia nemzeti tizenegyével, 15 órától, Bukarestben. A Dánia–Belgium mérkőzés este 6 órától kezdődik, majd a nap utolsó meccsén este 9-től Hollandia és Ausztria lép pályára, Amszterdamban.

Egy percre megáll Eriksen tiszteletére a mai belga-dán meccs. Ezzel szeretnék megadni a koppenhágai Parken Stadion közönségének a lehetőséget arra, hogy a múlt szombaton összeesett, majd a pályán újraélesztett, azóta kórházban lévő dán középpályást köszöntsék. A hírt Romelu Lukaku, a belga labdarúgó-válogatott támadója jelentette be, aki hozzá tette, azért a tizedik percre esett a választás, mert Eriksen a 10-es mezszámmal szerepelt az Eb-n.

UEFA Euro 2020
labdarúgás
labdarúgó
Európa bajnokság
Ukrajna
Észak-Macedónia
Dánia
Belgium
Hollandia
Ausztria

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.