Ugrás a tartalomra

Újabb három meccsel folytatódik a foci Eb

2021.06.17
09:48
2021.06.17
10:38
Forrás
hirado.hu
A tizenhatodik foci Eb mai játéknapján ismét 3 mérkőzést követhetnek a labdarúgás szerelmesei.

Ezúttal a B és a C csoport csapatai küzdenek meg egymással. Elsőként Ukrajna válogatottja csap össze Észak-Macedónia nemzeti tizenegyével, 15 órától, Bukarestben. A Dánia–Belgium mérkőzés este 6 órától kezdődik, majd a nap utolsó meccsén este 9-től Hollandia és Ausztria lép pályára, Amszterdamban.

Egy percre megáll Eriksen tiszteletére a mai belga-dán meccs. Ezzel szeretnék megadni a koppenhágai Parken Stadion közönségének a lehetőséget arra, hogy a múlt szombaton összeesett, majd a pályán újraélesztett, azóta kórházban lévő dán középpályást köszöntsék. A hírt Romelu Lukaku, a belga labdarúgó-válogatott támadója jelentette be, aki hozzá tette, azért a tizedik percre esett a választás, mert Eriksen a 10-es mezszámmal szerepelt az Eb-n.

UEFA Euro 2020
labdarúgás
labdarúgó
Európa bajnokság
Ukrajna
Észak-Macedónia
Dánia
Belgium
Hollandia
Ausztria

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.