Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb három pont a tarsolyban

2018-12-05
15:59
2018-12-06
08:42
Forrás
Pannon RTV
2:1-re nyert a TSC az Inđija csapata ellen a zentai Városi Stadionban. A Szerbiai Első Liga 21. fordulója után a topolyaiak a harmadikak a tabellán, így egyre elérhetőbbnek tűnik a Szuperligába jutás.

A topolyai csapat nehezen tudott áttörni az Inđija védelmén. Az első félidő gól nélkül zárult.

A fordulás után a vendégek rúgták az első gólt az 50. percben. A TSC azonban reagált és egymás után két gólt is szereztek.
Szabó Zoltán, edző, TSC: „Egy nehéz sorozaton vagyunk túl, de egy nagyon sikeres sorozaton, amivel ez az utolsó mérkőzés az Inđija ellen be is fejeződött. Szerencsére tudtunk fordítani 1-0 után 2-1-re. Játékosoknak le a kalappal a tartásukon ezen a mai mérkőzésen, és mentálisan is nagyon erősek, nagyon örülök neki.”

Az Inđija most negyedik a tabellán.
Blagojević Srđan, edző, Inđija: „A mérkőzés elég dinamikus és érdekes volt, valószínűleg a nézőknek is. Úgy gondolom, nem bánták meg, hogy eljöttek. Mi is és a TSC is, mint házigazda megmutatta azt a minőséget, ami a csúcsra juttatta.”

A TSC következő ellenfele az Óbecse csapata lesz.

TSC Topolya
Topolya

Most

07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.