Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb három pont a tarsolyban

2018-12-05
15:59
2018-12-06
08:42
Forrás
Pannon RTV
2:1-re nyert a TSC az Inđija csapata ellen a zentai Városi Stadionban. A Szerbiai Első Liga 21. fordulója után a topolyaiak a harmadikak a tabellán, így egyre elérhetőbbnek tűnik a Szuperligába jutás.

A topolyai csapat nehezen tudott áttörni az Inđija védelmén. Az első félidő gól nélkül zárult.

A fordulás után a vendégek rúgták az első gólt az 50. percben. A TSC azonban reagált és egymás után két gólt is szereztek.
Szabó Zoltán, edző, TSC: „Egy nehéz sorozaton vagyunk túl, de egy nagyon sikeres sorozaton, amivel ez az utolsó mérkőzés az Inđija ellen be is fejeződött. Szerencsére tudtunk fordítani 1-0 után 2-1-re. Játékosoknak le a kalappal a tartásukon ezen a mai mérkőzésen, és mentálisan is nagyon erősek, nagyon örülök neki.”

Az Inđija most negyedik a tabellán.
Blagojević Srđan, edző, Inđija: „A mérkőzés elég dinamikus és érdekes volt, valószínűleg a nézőknek is. Úgy gondolom, nem bánták meg, hogy eljöttek. Mi is és a TSC is, mint házigazda megmutatta azt a minőséget, ami a csúcsra juttatta.”

A TSC következő ellenfele az Óbecse csapata lesz.

TSC Topolya
Topolya

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.