Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb három pont a TSC zsebében

2020-08-10
07:38
2020-08-10
17:11
Forrás
Pannon RTV
Öt gólt vágott az újonc Zlatibornak a TSC. A Topolya a labdarúgó Szuperligában 5-1-re nyerte meg a harmadik mérkőzését.

A meccset a járványügyi helyzet miatt, ezúttal is zárt kapuk mögött játszották.

Macska-egér párharcként indult a TSC és a Zlatibor Čajetina mérkőzése a szerbiai Szuperliga harmadik fordulójában. A hazaiak többszörös eredménytelen próbálkozásait végül Skopljaknak sikerült gólra váltania a 41. percben, így megszerezte a mérkőzés, és egyben a szezonbeli első gólját is. A TSC második találatára már nem kellett ennyit várni, hiszen két perccel később Zec is sikeresen a hálóba talált, és ezzel beállította a 2-0-s félidei eredményt.

A második játékrészre egy cseréktől felfrissült zlatibori csapat tért vissza, azonban ez sem állította meg a kék-fehéreket. A 68. percben Duronjić, míg a 71. percben Szilágyi buktatása miatt megítélt büntetőt Lukić váltotta gólra. A vendégek becsületgólját Poček szerezte meg a 82. percben, azonban a mérkőzés a hazai színekben játszó Tomanović fejesével ért véget, ezzel beállítva az 5-1-es végeredményt.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője : "Örülök neki, mert nagyon fontos volt a Banjicai 3 pont után bebiztosítani még ezt a 3 pontot. Jó úton vagyunk, lassan formába is lendülünk. Remélem a következő mérkőzéseken még jobban fogunk játszani, és remélem Bácspalánkán egy újabb győzelemnek tudunk majd örülni."

A vendégek vezetőedzője elmondta, hogy a TSC újra bebizonyította, hogy megállja a helyét a legjobbak között.
Ristanović Predrag, a Zlatibor Čajetina vezetőedzője: "Mi, vagyis a csapatom egyszerűen nem elég erős ahhoz, hogy a legjobbakkal is felvegye a küzdelmet. A TSC ilyen csapat. A mi feladatunk, hogy erőt gyűjtsünk és harcban legyünk a bennmaradásért."

A mérkőzést követően a Zlatibor Čajetina együttese nulla ponttal a tabella utolsó helyén áll, míg a TSC csapata 7 ponttal a negyedik. A negyedik fordulóban a zlatiboriak a belgrádi Čukarički-t fogadják majd, míg a topolyaiak a palánkai Bácskával csapnak össze.

TSC
Zlatibor
foci
Zenta
meccs
szuperliga

Most

Népszerű