Ugrás a tartalomra

Újabb magyar győzelem a jégkorong-Vb-n

2018.04.27
00:12
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI, VajdaságMA
A házigazda magyar válogatott 3:2-re legyőzte a lengyel csapatot a budapesti divízió I/A-s jégkorong-vb negyedik fordulójának csütörtöki mérkőzésén, így fontos lépést tett a bennmaradás felé.

A magyar csapat nagyon jól kezdte a meccset, hiszen a 10. percben már 2:0-ra vezetett Sebők Balázs és Benk András találataival. A második harmad a lengyeleknek sikerült jobban, hiszen ők is szerztek két találatot és egyenlíteni tudtak.

A harmadik harmad kezdő korongbedobását követően a magyar válogatott visszavette a vezetést: Hári János lövése a kapunak háttal álló Erdély Csanád korcsolyájáról pattant a kapuba a lengyel kapus lábai között.

A harmadik játékrész hátralévő idejében nem született gól, így a magyar válogatott megszerezte második, kulcsfontosságú sikerét a budapesti divízió 1/A-világbajnokságon, ráadásul rendes játékidőben, azaz csatlakozott a többi hatpontos csapathoz. Ezzel egyúttal eldőlt, a magyar válogatott valószínűleg nem a kiesés elkerüléséért, hanem a feljutásért küzdhet majd szombat este a britek ellen – feltéve, ha a többi meccs eredménye is kedvezően alakul!

jégkorong
vb
magyar
lengyel

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.