Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb megmérettetés vár a topolyai TSC csapatára

2020-10-23
13:04
2020-10-23
16:20
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a szerb labdarúgó Szuperliga. A TSC a zentai stadionban látja vendégül a belgrádi Čukaričkit.

Szabó Zoltán szerint az ellenfél nagyon jó együttes. A tavalyi és az idei szezonban is folyamatosan egy ponttal a TSC előtt álltak - tette hozzá a topolyaiak vezetőedzője. A mérkőzést október 26-án, hétfőn 17 órától tartják.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Szeretnénk őket legyőzni, de tényleg egy nehéz mérkőzést várok. Jól össze van rakva a Čukarički csapata. Minket az biztat, hogy jó formában vagyunk, a Pazar ellen is jól játszottunk, Kruševacon is a Trayal ellen, meg vagyok elégedve a játékkal. Úgyhogy remélem, ha valami hasonlót fogunk folytatni, bemutatni a Čukarički ellen, akkor győzni fogunk.”

TSC
Topolya
Zenta
Čukarički
Szuperliga
labdarúgás
foci

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.